Translate

27 Haziran 2013 Perşembe

iPhone 5S görüntüsü internete sızdı

iPhone 5S görüntüsü olduğu iddia edilen bu görüntü internete sızdı. Görünüşe bakılırsa iPhone5 ile arasında çok büyük farklar yok.

12 Haziran 2013 Çarşamba

Samsung Galaxy S4 - Fiyat

Samsung Galaxy S4 Fiyat
Rakiplerine karşı sürekli özgüven içinde tavırlar sergileyan Samsung firması bu daha daha şık bir atak yaparak Galaxy serisine yeni telefonu Samsung Galaxy S4 'ü kattı. Ekranın daha canlı görünmesi sayesinde muhteşem bir kullanıcı deneyimi sağlayan Samsung Galaxy S4 aslında beklenenden daha düşük bir fiyatla piyasaya çıktı. Samsung'un Galaxy serisinde Samsung Galaxy S4 cep telefonundan bir önce piyasaya çıkan Samsung Galaxy S3 büyük vaatler ve çok fazla reklamla piyasaya çıkmıştı. Bakalım Samsung Galaxy S4 cep telefonu da aynı çıkışı yakalayabilecek mi? Samsung Galaxy S4 cep telefonu piyasada 1600 - 2000 TL Fiyat aralığında bulunabilmekte. Muhteşem bir Android deneyimi istiyorsanız, bizce Samsung Galaxy S4 güzel bir tercih.

11 Haziran 2013 Salı

Nokia Lumia 620 - Fiyat

Nokia Lumia 620 cep telefonu fiyatı

 Bir Windows Phone işletim sistemli telefon sahibi olmak isterseniz ve bunun için de yüksek bir fiyat ödemek istemiyorsanız, işte sizin için en güzel öneri; Nokia Lumia 620. Nokia 'nın kaybettiği ününü tekrar kazanmak için giriştiği Lumia ailesinin, en ucuz fiyata sahip olan üyelerinden biri olan Nokia Lumia 620, kullananlar tarafından da beğenilmekte. Ayrıca diğer akıllı telefonların karşısına ciddi bir rakip olarak çıkan Windows Phone gücüne sahip olan Nokia Lumia 620 gerçektende fiyat konusunda çok cazip. Nokia Lumia 620 cep telefonu piyasada 650 - 700 TL fiyat aralığında satın alınabilmekte.
Bu fiyat Nokia Lumia 620 için piyasa aralığıdır. Farklı yerlerde farklı ödeme seçenekleri(Taksitli, Peşin, İndirimli) ile en ucuz fiyata erişmeniz mümkündür.

Apple iPad Mini - 16 GB - Beyaz - Fiyat

Apple iPad Mini Fiyatı

Çıkardığı mobil ürünlerle çığır açan Apple firması bu defa 7 inç tablet piyasasına girmek için iPad Mini 'yi üretti. iPad Mini aslında teknik olarak 2. Nesil iPad'ın 7 inçe düşürülmüş hali. Ama yapılan karşılaştırmalara bakılırsa iPad Mini açık ara farkla 2. Nesil iPad'den daha hızlı.
Ekranın boyutu küçültülmüş olsada aslında ekran çözünürlüğü düşürülmemiş. Yani bu demek oluyor ki diğer iPadlerde çalışan uygulamalar, hiç fark göstermeksizin iPad Mini 'de de çalışabilecek.
iPad'e hayran olupta fiyatından dolayı kullanamayanlar için büyük bir fırsat doğurdu iPad Mini. İpad olarak en ucuz ürün olduğu için çok sıklıkla indirimine de rastlayabilirsiniz. iPad Mini piyasada 720-800 TL fiyat aralığında bulunabilir. iPad Mini tablet bilgisayarına en ucuz fiyata sahip olmak isterseniz internet sitelerin ve mağazaların kampanyaları takip etmenizi öneririz.
Ayrıca birer iPad Mini kullanıcısı olarak ürünü tavsiye ederiz. iPad Mini fiyat / performans oranı ile sizi tatmin edecektir.

6 Haziran 2013 Perşembe

Nokia Lumia 920 - Fiyat

Nokia Lumia 920 fiyatı. 

Akıllı telefon piyasasında Nokia çok geç kaldı diye düşünenlere karşı Nokia firması bir atak gibi yeni bir seri oluşturdu. 
Bu yeni seri Lumia. İşte size bu yeni serinin en iddialı telefonu; Nokia Lumia 920. 
Bu yeni seride çok büyük bir atak yaparak Nokia, Windows ile anlaştı. Bu iki büyük firma ellerinden geleni ardına koymadı ve Nokia Lumia 920 cep telefonuna birsürü özellik eklediler. 
Ayrıca, Nokia telefonlerın en büyük özellikleri sağlam olmalarıdır. Nokia Lumia 920 sağlamlık yönünden diğer akıllı telefonlardan çok daha üstün bir cep telefonu. Nokia Lumia 920 cep telefonun interner sitelerindeki piyasa fiyatı 1,400 - 1,600 arasında değişmekte. Nokia Lumia 920 cep telefonu çok iddialı bir telefon. Bundan dolayı Nokia Lumia 920 cep telefonunu en ucuza almak için internet sitelerindeki ve mağazalardaki kampanyaları iyi takip etmenizi öneririz. 
Nokia Lumia 920 Türkiye'nin alıştığı o Nokia kullanımını tekrar getirmek için güzel bir örnek. 


Nokia Asha 311 - Fiyat

Şık ve zarif yapısı ile öne plana çıkan Nokia Asha 311 yüksek çözünürlüklü ekranı ile zerafetini tamamlıyor. Canlı gibi görünen görüntüler Nokia Asha 311 cep telefonun kamerasından memnun kalmanızıda sağlıyor. Ayrıca fiyatı sayesinde kolay sahip olunabilen Nokia Asha 311 piyasada 300 - 400 TL arasanda satın alınabiliyor. Nokia Asha 311 cep telefonunu satın alanlar gayet memnunlar. En çok şık görüntüsünü ve özellikle kırmızı renginin sevildiğii söylüyorlar. 
Unutmayın bu fiyatlar peşin fiyattır. İnternet üzerinde Nokia Asha 311 cep telefonunu taksitli satın almanız mümkündür. En ucuz Nokia Asha 311 fiyatını bulmak için birçok internet sitesinde araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.