Translate

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Sony Xperia Z Ultra - Fiyat

Sony Xperia Z Ultra - Fiyat
Sony Xperia Z ile büyük bir başarı yakalayan Sony firması bu kez daha büyük başarıların peşinde. Daha önceki ekrana göre çok daha büyük olan Xperia Z Ultra'nın ekranı bu defa dünyada bir ilk oluyor. Dünyanın en büyük HD ekranına sahip Sony Xperia Z Ultra tam olarak 6,4 inç ekrana sahip. Sadece bu kadar değil. Ayrıca su geçirmeme özelliği bu telefonda da mevcut. Fiyatı ise şu sıralar bir belirsizlik içerisinde. Daha türkiye piyasasına girmediği için Sony Xperia Z Ultra'nın fiyatı konusunda pek bilgimiz yok. Ama olursa eğer buradan yayınlayacağız. Bizi takip edin.

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Sony Xperia Z Ultra - Resimleri

Xperia Z ile büyük bir çıkış yakalayan Sony, bu defa çok büyük olarak çıkış yapacak. Tam 6.4 inç ekrana sahip yeni telefon geliyor. Bu dev gibi telefonun adı Sony Xperia Z Ultra. Aslında ona küçük bir tablet de denilebilir. İşte o dev gibi Sony Xperia Z Ultra :

















Sony Xperia Z - Fiyatı

Sony Xperia Z - Fiyatı
Sony Xperia Z akıllı telefonların en çok özelliği olan modellerinden birisi. Android olarak diğer markalar genelde güçlü bir sisteme önem veririler. Sony Xperia Z cep telefonunda ise güçlü bir sisteme sahip çok donanımlı bir telefon. Onu diğer Android telefonlardan ayıran birçok özelliğe sahip. Özellikle kamerası. 13 MP fotoğraf çekebilen ve HD video kaydı yapabilen bir kameraya sahip. Ayrıca Sony Xperia Z nin diğer en büyük özelliği ise su geçirmemesi. Eğer Sony Xperia Z telefonunuz kirlendiyse onu su ile yıkayabilirsiniz. Belki size fiyatı biraz yüksek gelebilir ama, bu özellikleri karşılayan bir rakibinin olmaması Sony Xperia Z nin bu fiyatı çok normal olduğunu gösteriyor. Sony Xperia Z cep telefonu piyasada 1500 - 2000 TL arasında bir fiyat ile bulunabiliyor. Peşin fiyatına almanınz sizin iin daha avantajlı olabilir.