Translate

21 Şubat 2012 Salı

Nokia C7 Fiyatı

Nokia C7 cep telefonu fiyatı



Akıllı telefonlarda başı çeken Nokia C7 şık tasarımının yanında bir çok özelliğede sahip. Yüksek hassasiyetli dokunmatik ekrana sahip Nokia C7 ayrıca metal gövdesi ile sağlamlığıylada dikkat çekiyor. Bunun yanında 8MP kamerası ile yüksek kalitede fotoğraflar ve HD video kaydı yapabilirsiniz. Ovi Storeden binlerce uygulamadan istediğinizi indirebilir, Ovi haritalardan sesli yol tarifi alabilirsiniz.Nokia C7 ile 3G yada WIFI ile hızlı internetin tadını çıkarabilirsiniz. Bu muhteşem cep telefonu Nokia C7 nin piyasadaki fiyat aralığı 720 - 946 TL arasındadır.

İnternette Nokia C7 cep telefonunu en ucuz fiyata bulabileceğiniz bazı internet siteleri:
Sanal Reyonum : 721 TL
Kapiteslim.com : 799 TL
Vip Fiyat : 807 TL
Binumaram.com : 856

Bu fiyatlar peşin fiyattır. Çoğu internet sitesinde taksitli olarak satın almak mümkündür.

Nokia C3 Fiyatı

Nokia C3 Cep telefonu fiyatı






qwerty klavyesi ve şık tasarımıyla dikkat çeken Nokia C3 üstün kişiselleştirme özellikleri ve Facebook ve Twitter sosyal medyaya doğrudan erişim gibi özellikleri ile ilgi çekiyor. Nokia C3 cep telefounun piyasadaki fiyat aralığı 325 - 410 TLdir.

Mesajlaşma ve Eposta gibi yazı yazmaya dayalı özellikleri daha çok kullanıyorsanız qwerty klavye tam size göre. Bunun yanında sosyal medyayı daha kolay kullanabilir yada not tutma gibi alışkalıklarınız daha kolay hale getirebilirsiniz. Nokia C3 cep telefonunda qwerty klavye sayesinde bu özellikler elinizin altında.

Sınıfına göre uygun bir fiyat sağlayan Nokia C3 metalik renkleri ile de dikkat çekiyor. Uygun fiyat ödeyerek güzel bir telefona sahip olmak isteyenler için Nokia C3 güzel bir seçim olacaktır.

9 Şubat 2012 Perşembe

Sony Ericsson X8 Fiyatı

Sony Ericsson X8
Android işletim sistemine sahip Sony Ericsson X8 yeni nesil akıllı telefonlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Sony Ericsson X8 HDMI giri ile televizyona bağlanabiliyor. Sony Ericsson X8 cep telefonun piyasa değeri 415 - 515 TL arasında değişmektedir.
İnternette en ucuza Sony Ericsson X8 cep telefonunu bulabileceğiniz bazı siteler :
Dubai Bilişim : 416 TL
HızlıAl.com : 417 TL
Sanal Reyonum: 421 TL

Bu fiyatlar KDV dahil peşin fiyatlardır. Çoğu siteden Sony Ericsson X8 i kredi kartına taksitle satın alabilirsiniz.