Translate

10 Ağustos 2013 Cumartesi

Whatsapp nedir? Ücretli mi? Kontör gider mi?

Whatsapp nedir?
Whatsapp cep telefonlarında çalışan bir mesajlaşma servisidir. Whatsapp yüklü 2 telefon arasında mesajlaşabilirsiniz. Fotoğraf yada video gönderebilirsiniz. Ses kaydı gönderebilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz konumun harita bilgisinide gönderebilirsiniz.

Whatsapp ile haberleşirsek kontör gider mi?
Whatsapp internet üzerinden çalışan bir servistir. İnternet paketiniz varsa herhangi bir kontörünüz gitmez. Sms yada arama gibi operatör ücreti ödemezseniz. Tabi internet üzerinden çalıştığını tekrar hatırlatmakta fayda var.

Whatsapp ücretli mi ücretsiz mi?
Whatsapp'ı hemen telefona indirip kullanabilirsiniz. Whatsapp'ı yüklemek ücretsizdir. Ama 1 yıllık bir kullanımdan sonra 1.79 TL bir ücret istemektedir. Bir nevi Whatsapp yapımcılarına bir kahve ısmarlamış oluyorsunuz.

Whatsapp ile ilgili başka bir sorunuz varsa yorum kısmına yazabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Çok detaylı ile yazılan güzel. Lütfen bilgi için teşekkürler. cep telefonun

    YanıtlaSil
  2. parça kontör, toptan kontör ve fatura ödeme bayiliği veriyoruz.

    http://www.faturahane.net
    Türkcell Avea Vodafone gibi hatların kontör satışlarını yapmakta bal portakal nar sesi paketler satışıda en güvenli şekilde sitemiz sayesinde yüklenmektedir. İsterseniz bayilik olarak ta bu hizmetlerin satışını yapabilirsiniz 3d Secure özelliğimiz ilede müşterie en kaliteli en güvenilir hizmeti sunmaktayız.

    parça kontör
    toptan kontör
    toptan kontör bayiliği

    YanıtlaSil